ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

"ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟ"

Απίστευτη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στον Πύρρο Δήμα!

Η ανακοίνωση του τμήματος φυσικής αγωγής του ΣΥΡΙΖΑ:
«Με έκπληξη παρατηρούμε την όψιμη αφύπνιση του κου Πύρρου Δήμα στα πολιτικά ζητήματα της χώρας μας. Την προηγούμενη φορά που ο κος Δήμας "ακούστηκε" πολιτικά, ήταν όταν υπερψήφιζε ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ την υπαγωγή της χώρας μας στα Λαοκτόνα μνημόνια. Επίσης, αίσθηση έκανε η αφωνία του τότε Βουλευτή, όταν η συγκυβέρνηση προσπαθούσε να απολύσει τους διακριθέντες αθλητές από τις Υπηρεσίες όπου άξια είχαν προσληφθεί.
Ας ονομάσει ο κύριος Δήμας ποιος είναι αυτός που στέλνει τον κόσμο σε ουρές; ποιος είναι αυτός που τρομοκρατεί τον κόσμο; ποιος είναι αυτός που υπηρετεί τα σχέδια των δανειστών ενάντια στα συμφέροντα του Λαού μας; Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, θα δει έναν από αυτούς.
Κύριε Πύρρο Δήμα, μπορεί να δοξάσατε τη χώρα με τις αθλητικές σας επιτυχίες, όμως ντροπιάζετε το Λαό μας με την πολιτική σας στάση. Παρακαλούμε σωπάστε μήπως και προλάβετε να περισώσετε μέρος της υστεροφημίας σας.
Ο κόσμος του αθλητισμού, επιφυλάσσει ένα μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιαστές του Λαού μας. Ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όσους κατέστρεψαν τις ζωές μας και μαζί με αυτές και τον ελληνικό αθλητισμό».