ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:

ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΡΙΧΝΕΙ "ΜΑΥΡΟ" ΣΕ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και νυν υποψήφιος Πέτρος Τατούλης, ο κορίνθιος θεματικός αντιπεριφερειάρχης Λάκης Παπαφωτίου, ο τέως αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και νυν υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες, η περιφερειακή σύμβουλος και νυν υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας με το συνδυασμό του Γιώργου Δέδε, Μαρινέλα Σούκουλη εκτροχίασαν την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στην πόλη του Λουτρακίου. 

Επί 34 μήνες, εμπαίζουν τη νοημοσύνη και εξαπατούν απροκάλυπτα τους πολίτες του δήμου Λουτρακίου  Περαχώρας  Αγ. Θεοδώρων.

Επιπρόσθετα, προσπαθούν να σφετεριστούν τις επίπονες προσπάθειες της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων Έλευσης του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λουτράκι και συχνά πυκνά τις παρουσιάζουν ως δικές τους, με σκοπό να υφαρπάξουν τη ψήφο του εκλογικού σώματος, ενώ έχουν προκαλέσει:

 Ανυπολόγιστη ζημία στην πόλη του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής, δεδομένου ότι τη στερούν από 1.825.000 επισκέπτες ετησίως, σύμφωνα με τη μελέτη σκοπιμότητας του ΟΣΕ!

 Μεγάλο κίνδυνο να τιναχθεί στον αέρα το νέο σχέδιο πόλης στο Λιβαδάκι, δεδομένου ότι καθίσταται αδύνατη η ομαλή επέκτασή του λόγω υψομετρίας της παρούσας γραμμής, σε σχέση με τις διασταυρούμενες οδούς, ενώ το γεγονός αυτό είναι καταστροφικό και για τις παρακείμενες ιδιοκτησίες.

 Στο περιφερειακό συμβούλιο της 20/5/2013 οι προαναφερόμενοι σύμβουλοι με προεξάρχοντα τον Πέτρο Τατούλη καταψήφισαν τις τρεις ειλημμένες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων, προφανώς, για να αλλάξουν το ορθό σχεδιασμό του έργου, για να μην φτάσει ποτέ ο προαστιακός στο Λουτράκι, αλλά στο σημείο που προσπαθούν να επιβάλλουν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα στη θέση Α-Β Βασιλόπουλος στην περιοχή του Ισθμού.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Προστατέψτε τα συμφέροντα του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.
Καταψηφίστε μαζικά αυτούς που άγονται και συμπεριφέρονται σαν να εκτελούν συμβόλαιο οικονομικής εξόντωσης των πολιτών του Λουτρακίου.
Καταψηφίστε τους ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΔΕ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΟΥΚΟΥΛΗ.


ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Ενθουσιασμός επικρατούσε στο γραφείο της «Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης», μετά την έκδοση του εντύπου «Βήμα Λουτρακίου».  Την ώρα που δεκάδες συμπολίτες μας έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα από εταιρία, για διενέργεια δημοσκόπησης, την οποία φέρεται να έχει παραγγείλει το συγκεκριμένο έντυπο, ο εκδότης του, ο οποίος, εσχάτως, στηρίζει την παράταξη του Γ. Γκιώνη, δεν τόλμησε να τη δημοσιεύσει.  Το Λουτράκι, μάλιστα, έχει βουΐξει, ότι ο Γ. Γκιώνης, ενδεχομένως, να μη βρίσκεται καν, στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων των συνδημοτών μας!
Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι, στο συγκεκριμένο έντυπο, διαφαίνεται αυτό που ακούγεται από άκρη σε άκρη του Δήμου.  Ότι, δηλαδή, ακόμα και άνθρωποι οι οποίοι, στο παρελθόν, είχαν διαφωνήσει με τον Π. Παύλου, αναγνωρίζουν, σήμερα, μετά από 8 χαμένα, για το Λουτράκι, χρόνια, ότι είναι ο καταλληλότερος για να διοικήσει το Δήμο μας, και συμπαρατάσσονται μαζί του.