ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, κε ΛΟΓΟΘΕΤΗ;







Ξεσηκώνεται η πόλη, μετά τα καμώματα της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη στον τομέα του Πολιτισμού.  Μετά τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τη Φιλαρμονική, κάποιοι έρχονται να θέσουν θέμα για την όαση πολιτισμού της πόλης μας, τη Μουσική Σχολή!  



Στο προηγούμενο Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας, ο κ. Ν. Λόης, γνωρίζοντας προφανώς ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στη Μουσική Σχολή, αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε συζήτηση θέματος που αφορά τη λειτουργία της. Εδώ, λοιπόν, είχαμε τα αποκαλυπτήρια: σύμφωνα με πληροφορίες, 5 σύμβουλοι του Οργανισμού υπέγραψαν ώστε να τεθεί το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου!  



Γιατί, όμως, θέλουν να συζητήσουν για τη Μουσική Σχολή, η οποία, στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, θεωρείται από τις καλύτερες στην Ελλάδα και στην οποία, μάλιστα, διδάσκουν διεθνούς φήμης καθηγητές;  Ποιον ενοχλεί ότι σε αυτήν φοιτούν περίπου 120 μαθητές, χωρίς, μέχρι τώρα, να έχει εκφραστεί κάποιο παράπονο από τους ίδιους ή από τους γονείς τους;



Η ενημέρωσή σας θα είναι συνεχής για τις επόμενες ώρες και ημέρες, και τα ερωτήματα του ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV θα προκαλέσουν σάλο στην πόλη και πολλούς τριγμούς στη Δημοτική Αρχή Λογοθέτη.