ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΛΟΥ είπε...


Παραθέτουμε τις απόψεις του χρήστη ΜΠΑΜΠΗ ΦΛΟΥ που δημοσιεύθηκαν στο loutrakiblog:

"ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΛΤV ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...
ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.ΤV ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.ΟΠΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ
1]ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΣ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΧΩΡΑ
2]ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΣΑΚΑΛΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ .Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΣΕ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΚ(ΩΣΕ) ΝΟΡΡΙΣ;
3]ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ Ξ.ΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ
4] ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙ ΑΛΛΟΥ.
ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΕ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ.
ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΛΛΑ."

Η άποψη του ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV:

1) Οποιοδήποτε σχόλιο μπορεί να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση loutrakitv@gmail.com, η οποία αναγράφεται ευδιάκριτα στην επάνω αριστερή πλευρά του blog και, εφόσον δεν έχει υβριστικό ή συκοφαντικό περιεχόμενο, να δημοσιευθεί.
2)To ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV, για λόγους δεοντολογίας, εάν δεν προκληθεί, δεν συνηθίζει να αναφέρεται σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά ΜΜΕ, είτε αυτά διευθύνονται από επαγγελματίες, είτε από ερασιτέχνες.  Θεωρούμε ότι, στην περίπτωση του mail με το πρόγραμμα του Προμηθέα, ο συντάκτης της ανάρτησης - ο οποίος τυγχάνει να είναι και επαγγελματίας δημοσιογράφος, τουλάχιστον πριν δημοσιεύσει ειρωνικά σχόλια για το blog μας, θα έπρεπε να επικοινωνήσει μαζί μας.
3)To ΛΟΥΤΡΑΚΙ TV στις αναρτήσεις του, δεν αναφέρθηκε ονομαστικά σε κάποιον επαγγελματία.  Αντίθετα, στο loutrakiblog δημοσιεύθηκαν απαξιωτικά και ειρωνικά σχόλια για τη δουλειά - ερασιτεχνική ή επαγγελματική - συνδημοτών μας. Επειδή, όμως, κάποιοι επαγγελματίες ενδεχομένως να υποψιάζονται ότι υπονοούμε τους ίδιους, να πούμε ότι:
   - Εκτιμούμε ιδιαίτερα την παρουσία και την ποιότητα των επαγγελματιών ΗΘΟΠΟΙΩΝ της πόλης μας, κάτι το οποίο έχουμε αναφέρει πολλές φορές και σε ιδιωτικές συζητήσεις, και ΔΗΜΟΣΙΑ.  Δημόσια, όμως, έχουμε αναφέρει ότι η ουσιαστική απομάκρυνση ενός επιτυχημένου επαγγελματία σκηνοθέτη από την Παιδική Σκηνή, ήταν ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
   - Εκτιμούμε επίσης την παρουσία και την ποιότητα των επαγγελματιών φωτογράφων της πόλης μας. Η αναφορά μας έγινε σε φωτογραφήσεις που πιστεύουμε ότι δεν τιμούν ιδιαίτερα τα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα που τις δημοσιεύουν.  Παρά ταύτα, ευχόμαστε στους συγκεκριμένους φωτογράφους και να μπορούν να τα φωτογραφίζουν, και να έχουν όσο περισσότερα γίνεται από αυτά τα "μοντέλα".