ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ...


...ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ !

Του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου
http://www.steliosmarkellos.gr/

Σε σταυροδρόμι στέκεται η Ελλάδα μας. Στις απόμερες γωνιές της κλαίει βουβά. Με το κλάμα ακριβώς του Αποστόλου Πέτρου ! Μια ζωή παραδωμένη στα πέλαγα. Πουθενά στεριά γιαυτήν. Άφαντα τα λιμάνια της. Χίλια μύρια τα δειλιάσματά της. Τεράστιες οι δυσκολίες της. Ελάχιστα τα μέσα της. Πληγές ζωής ολάκερης τα φορτωμένα στους ώμους της κουβαλήματα.
Και σήμερα ; Ζητά κατανόηση από τον κοσμάκη. Απ την εργατιά. Για να σβήσει βουνά από ενσυνείδητα λάθη. Από αδικίες κοινωνικές. Από άμετρες καταστάσεις και υπερβολές του παρελθόντος. Από λεώντειες μοιρασιές του πλούτου της. Κατανοητό ίσως αυτό. Άλλά όμως, πώς άραγε θα υπάρξει συναίνεση, αφού το ίδιο το κράτος δεν προωθεί την συναίνεση ούτε για εκείνα τα ζητήματα, που ξέρει σίγουρα, ότι συμφωνούμε ως λαός ;
Πυροτεχνήματα ! Σκέτα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα χρησιμοποιείτε κύριοι της κυβέρνησης. Δεν μπορείτε πια να κυβερνάτε με επιλογές ελάχιστης αποτελεσματικότητας. Με τρόπους ταραγμένης ηθικής. Με κανόνες αμφίβολης εθνικής ωφέλειας. Αλλάξτε πολιτική τώρα ! Βυθίζετε τη χώρα, τις επιχειρήσεις της και τους πολίτες της σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα. Βυθίζεσθε και οι ίδιοι επίσης, σε όλο και μεγαλύτερη παράλυση. Η κυβέρνηση σίγουρα είναι δική σας. Αλλά η Ελλάδα είναι ολονών μας !