ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΣΕ ΤΣΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ" ΤΟΥ!

Οι Ελληνες το έριξαν στο... πορνό για να βγάλουν τα προς το ζην! Η οικονομική κρίση και τα υψηλά επίπεδα ανεργίας γέμισαν τα συρτάρια των εταιρειών παραγωγής πορνό ταινιών με χιλιάδες βιογραφικά ανδρών και γυναικών που ψάχνουν απεγνωσμένα τρόπο να αυξήσουν τα έσοδά τους. Και μη νομίζετε πως πρόκειται για αλλοδαπούς. Το μεγαλύτερο ποσοστό των ενδιαφερομένων είναι Ελληνες, ενώ εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι κι αρκετές γυναίκες είναι διατεθειμένες να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους.

Σχεδόν 3.000 αιτήσεις έχουν συμπληρωθεί από ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου σε εταιρεία παραγωγής ροζ DVD. Η γκάμα των εν δυνάμει πορνοστάρ περιλαμβάνει από φοιτήτριες και φοιτητές μέχρι μεσήλικες που έχασαν πρόσφατα τη δουλειά τους και ψάχνουν να βρούνε τρόπο να βγάλουν το... μεροκάματο.

Νέοι και μεγαλύτεροι σε ηλικία, ελεύθεροι, παντρεμένοι και παντρεμένες, ζευγάρια, μητέρες με παιδιά και οικογενειάρχες από την Αθήνα και την επαρχία αναζητούν μια επαγγελματική θέση στο... βασίλειο του σεξ.

«Εχω μεγάλα προσόντα. Ειδικότητά μου είναι η καλή δουλειά. Σας στέλνω και τη φωτογραφία για να καταλάβετε», αναφέρεται σε ένα από τα βιογραφικά που έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό στην ιστοσελίδα της εταιρείας του ο παραγωγός πορνό Δημήτρης Σειρηνάκης.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ
http://espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&artid=1292395&catID=16