ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

"ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"!

του υπ.Βουλευτή της Ν.Δ.Κορινθίας Στέλιου Μάρκελλου
http://www.steliosmarkellos.gr/

Ανάβουν για τα καλά οι πανύψηλες φωτιές κατά της νέας κάρτας-ταυτότητας του πολίτη. Άκρως δικαιολογημένες οι ενστάσεις μας για την εν λόγω κάρτα, που θα αντικαταστήσει σύντομα, από το αμέσως επόμενο έτος 2011, την αστυνοµική μας ταυτότητα. Η κάρτα αυτή, θα περιλαµβάνει ελάχιστα, συγκεκριμένα στοιχεία του κατόχου, όπως το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ. Και θα «ξεκλειδώνει» βάσεις δεδοµένων, όπως οι φορολογικοί και ιατρικοί φάκελοι του πολίτη. Άραγε τόσο πολύ πρέπει πλέον να προσκυνήσουµε την παγκοσµιοποίηση-αμερικανοποίηση των πάντων ; Δεν υπάρχει άραγε άλλος δρόμος διαφυγής μας προς τα εμπρός ;
Μόνο ο τυφλός δεν βλέπει τον κίνδυνο αλλοίωσης και αλλοτρίωσης της πίστης, της εθνικής και κοινωνικής μας ζωής. Παραπέµπει τους λαούς, τη χώρα μας, στις ανοικτές, ελεύθερες από τάξη αξίες. Στην άνομη συγκέντρωση πλούτου. Στην τέλεια απελευθέρωση της απληστίας απ τα εθνικά σύνορα. Στην διαρκή, άτακτη υποχώρηση και στην βίαιη οικονομική και κοινωνική προσαρμογή του κράτους-έθνους. Στην πολτοποίηση. Στην πλήρη αστυνόμευση. Στην κατάργηση της ιδιωτικής μας ζωής. Στον πλήρη έλεγχο των πάντων. Στην ακρότατη εκδοχή της ελεύθερης οικονομίας. Στο ανενεργό ουσιαστικά κράτος. Στην φάρμα των ζώων. Στην Αποκάλυψη. Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση µας υπάγει όλους μας στο παγκόσµιο αντιχριστιανικό κράτος-χωριό. Πέφτουν τα κράτη-έθνη. Εξαφανίζονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα ήθη, τα έθιμα, οι παραδόσεις του κάθε λαού.
Οι πιστοί όλου του κόσμου, αλλά και οι πολίτες της ελληνορθόδοξης ελλάδας, δεν θα αποδεχθούμε άκριτα τη νέα πραγματικότητα με την νέα κάρτα-ταυτότητα. Θα ακολουθήσουν φοβερές μάχες ανάμεσα στο καθήκον και στη δειλία.