ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Όταν το ΙΚΑ δεν έχει να πληρώσει συντάξεις, το Κράτος θα κόψει πρώτα από τον αθλητισμό. Ταυτόχρονα, και κάποιοι μάλιστα και πιο πριν, είχαν κόψει λάσπη οι παράγοντες. Όσοι συντηρούσαν τα τμήματα βόλεϊ, πόλο κλπ.
Μέσα σ' αυτή την ψεύτικη και πλαστή ευημερία κάποιοι οικονομικά ισχυροί θέλησαν να εξασφαλίσουν και την κοινωνική καταξίωση μέσω του αθλητισμού. Όταν βγαίνουν εύκολα τα λεφτά, εύκολα ξοδεύονται (κάποια απ' αυτά). Μέχρι πότε όμως; Η κρίση δεν κάνει διακρίσεις.
Ντόμινο, λοιπόν, μετά τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ είχε ήδη εγκαταλειφθεί προ πολλού στην Original.
Από πού κι ως πού, όμως, θα πρέπει να θεωρείται σαν δεδομένο ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πρέπει σώνει και καλά, πέρα από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, να είναι πρωταθλητές και στο βόλεϊ (ανδρών-γυναικών) και στο πόλο;
...
Και στο φινάλε η Γιουνάιτεντ, η Μίλαν, η Μπάγερν, που δεν έχουν καν βόλεϊ γυναικών και πόλο, ούτε βαρέως το φέρουν ότι οι οπαδοί τους ντρέπονται να βγούνε στους δρόμους. Με κάποια αθλήματα ας ασχοληθούν και κάποιοι άλλοι. Που ενδεχόμενα, μάλιστα, να τα ξέρουν και καλύτερα.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙΣΑΡΗ ΣΤΟ