ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: loutrakitv@gmail.com

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ

Έχοντας, πλέον, μπει στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου, επικοινωνήσαμε με τον κ. Λογοθέτη, ο οποίος, αφού δεν μας άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υποψηφιότητάς του στις εκλογές του Νοεμβρίου, μας δήλωσε τα εξής:
"Μετά την ανακοίνωση, τον προηγούμενο Δεκέμβρη, της πρόθεσής μας να διεκδικήσουμε τη διοίκηση του Δήμου μας, του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας, έχει δημιουργηθεί ένα θετικότατο κλίμα αποδοχής στην υποψηφιότητά μας. Αυτή την υποψηφιότητα εμείς καθημερινά προσπαθούμε να την ενισχύσουμε με τη συμμετοχή όλο και περισσοτέρων πολιτών, με στόχο την δημιουργία μιας νέας προοδευτικής – αναπτυξιακής πρότασης για το Δήμο, ώστε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των δημοτών και να κερδίσουμε τις εκλογές, οι οποίες θα γίνουν στις 14 Νοεμβρίου του 2010. "
"Όλη η προσπάθεια την οποία κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, εδράζεται απόλυτα στην κοινωνία των πολιτών. Η δύναμή μας αντλείται από όλους τους Δημότες, ανεξάρτητα σε ποιον κομματικό φορέα αυτοί ανήκουν. Έχουμε επίσης βαθιά πεποίθηση ότι από όλους τους κομματικούς χώρους υπάρχουν πολίτες οι οποίοι είναι ικανοί και άξιοι να προσφέρουν στον τόπο μας. Το όραμα για τον τόπο μας, οι δράσεις οι οποίες αναπτύσσουμε και η προοπτική την οποία θέλουμε να δώσουμε, δεν μπορεί να κλίνει σε αυστηρά κομματικά όρια. Έτσι θα προχωρήσουμε, έτσι θα οδηγήσουμε το Δήμο μας έτοιμο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του 21ου αιώνα."
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗ , Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ 36 ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.